donderdag 1 augustus 2013

Wat kan je nog meer doen met nagellak?

Hey,

Behalve je nagels lakken kan je er ook andere dingen meedoen zoals :


Ladder

Heb je een beginnende ladder in je panty en wil je voorkomen dat ie verder uitgescheurt. Smeer  het begin en het uiteinde in met doorzichtige nagellak. Deze nagellak zorgt ervoor dat de ladder niet verder uitscheurt.'

Afgevende sieraden

sommige sieraden, voornamelijk ringen, geven bruin/groen af op je huid. Wanneer je de binnenkant insmeert met doorzichtige nagellak zal het sieraad niet meer afgeven.

Sterretje in de autoruit

als er een sterretje in de autoruit komt, kan die niet altijd meer gerepareerd woorden. Als je beide kanten van de ruit insmeert met doorzichtige nagellak, kan dat ervoor zorgen dat het sterretje niet verder scheurt. Naja in ieder geval minder snel.

Schroef vastmaken

Als je een schroef hebt die steeds weer loskomt te zitten, dan kan je hem in smeren met doorzichtige nagellak, draai hem vast, laat de nagellak drogen en waarschijnlijk blijft de schroef nu beter zitten.

Brieven

Ik heb weleens als ik een brief krijg dat dan de letters uitgeveegd zijn. Oplossing : smeer voordat je de brief opstuurd er een laagje nagellak over heen. zodat de letters goed leesbaar blijven.

Xxx Niquelle

 

 

 

Geen opmerkingen: